Paikallisradiot

Radio SUN

Sun Radio on 25-59 -vuotiaille suunnattu 25-vuotias paikallisradio, jonka ohjelmavirta koostuu iskelmämusiikista, kotimaisesta ja ulkomaisesta popmusiikista sekä haastatteluista, tiedotuksesta ja uutisoinnista.

Sun Radio on Tampereen markkina-alueen kunnelluin radio. SUN tavoittaa 95.000 eri kuulijaa viikkotasolla (KRT 1-2/12 SUN) ja sen markkina-alueella on yli 500.000 kuulijaa. SUN on Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n radio. Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1983. Sen ensimmäinen paikallisradio oli Radio Satahäme, joka ensimmäisten kaupallisten joukossa aloitti toimintansa 1985.

Yhtiö laajentaa toimintaansa paitsi kuulijapuolella, myös perustamalla uutta liiketoimintaa.

Yhtiö on pirkanmaalaisomistuksessa; suuromistajia ovat Pirkanmaan Lehtitalo -konserni, Ikaalinen Oy, Leppäkosken Sähkö –konserni ja Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy.
Lue lisää: radiosun.fi

FUN Tampere

FUN Tampere on Radio SUN Oy:n omistama radiokanava, joka aloitti lähetyksensä 25.9.2013.

Lupaamme kuuntelijallemme vahvan kattauksen rock- ja popmusiikkia näkyvällä tamperelaisvärityksellä. Ohjelmistoomme kuuluvat mm. legendaariset Tampereenkiäliset uutiset ja Pirkanmaan Yrittäjäuutiset. Lisäksi toimitamme omat paikalliset uutiset arkisin klo 7.00-17.00. Selostamme kaikki Ilveksen koti- ja vieraspelit jääkiekon Liigassa kausilla 2015-2018. Seuraamme lisäksi tiiviisti myös muiden paikallisten urheiluseurojen menestystä kotimaan liigoissa.

Lue lisää: funtampere.fi

css.php